Nieuws

  • Met enige trots presenteren we jullie onze nieuwste actie! Samen met bekende gezichten Jeroen Meus (chefkok en peter van het Rondoufonds) en Sofie Van Rafelghem (master biersommelier) lanceren we 4 nieuwe bieren in de strijd tegen de ziekte van Duchenne.

  • VMDM Logo klein

    Sinds 2008 gebruikt Vossen Met De Meynen het herkenbare logo met karikatuur en cartoons. Vanaf heden 2021 stappen we een nieuw hoofdstuk in met onze nieuwe huisstijl! Naast onze klassieke bieren kunnen we jullie in de toekomst hopelijk aangenaam verrassen met heel wat lekker nieuws!

  • Van VMDM naar Brewingfox In 2019 gaf Patrick zijn ontslag als medewerker aan de vzw Vossen met de Meynen. We hebben toen ook de vzw ontbonden. Ik ging door en richtte samen met Paul Van Coillie, CEO van het Mechelse bedrijf ARCO Digital Paperflow, het bedrijf BrewingFox op. Ook Luc Katra, gerechtsdeurwaarder en voorzitter van de Mechelse basketbalclub De Kangoeroes en onze vroegere receptenmaker Gunter Bench stapten mee in het project. We investeerden in een eigen labelprinter en labelmachine waarmee we bier op maat van de klant kunnen bezorgen. Communiefeest, trouwfeest, verjaardag of bier voor een eigen zaak of evenement: het kan allemaal. De droom blijft om met de nieuwe ploeg een eigen microbrouwerij op te starten. Zo garanderen we dat we lekkere bieren kunnen blijven maken en bovenal ook goede doelen steunen. Daar zijn we mee gestart en dat zullen we altijd blijven nastreven